אחרי שנתיים של קורונה, אמש הציגה רשת האופנה הישראלית קסטרו טעימות מהקולקציה החדשה בפורמט של תערוכה לעומת השקות קודמות לפני עידן הקורונה בה היו מציגים את הקולקציות החדשות בתצוגות אופנה גדולות ומרשימות. זו רק דוגמה אחת על השפעת הקורנה על עולם האופנה

קולקציית קיץ 2022 היא הקולקציה הראשונה שכולה פרי יצירה של הסטודיו החדש של רשת האופנה הישראלית קסטרו, וזוהי יריית הפתיחה של הרבה דברים חדשים שקורים שם אחרי שנתיים של קורונה, אמש הם הציגו את טעימות מהקולקציה החדשה בפורמט של תערוכה . ונתנו לקהל את החופש להתרשם מהשפה העיצובית , האיכויות ,והצבעוניות .
לעומת השקות קודמות לפני עידן הקורונה בה היו מציגים את הקולקציות החדשות בתצוגות אופנה גדולות ומרשימות.

אי אפשר שלא לציין את השנתיים האחרונות
ואת ההשפעה של הקורנה על עולם האופנה
שינוי מגמה בטרנדים , ביקושים שהשתנו השהייה הממושכת בבתים
הביאו לקדמת הבמה את הטרנד  שכולנו אימצנו.  stay home style.


בקיץ 22 בעזרת ה’ אנחנו חוזרים ל joyful expression . החזרה למסעדות, למשרדים וסוג של חזרה לחיים של שגרה התחזית הזו הובילה את קסטרו לחפש ולהתמקד בצבעים מרעננים ואווירה קיצית אל מול הנוחות הלא מתפשרת שכולנו נהנו ממנה בתקופת הקורונה.
המתח והתשוקה החדשה לחופש , להתלבש  ולצאת שוב אל מול השמירה על אורך חיים  ,ואיכות אל מול כמות הובילה את קסטרו ליצור דגמים נחשקים שילוו אותנו בשגרת החיים החדשה. המילה אופטימיות מסכמת את תחושותינו , אופטימיות לעתיד, אופטימיות צבעונית ,בפשטות אופטימיות יומיומית.

תחושת הנוסטלגיה העולה בקרבנו לתקופה של לפני הקורונה
והשינויים באורח החיים יצרו הזדמנויות עיצובית.

קולקציית הנשים
קולקציית הקיץ של הנשים עומדת בסימן של התחדשות. המעצבים הגדירו בקולקציה את התנאים שלהם לאופנתיות ואלגנטיות יומיומית. החוויה ההוליסטית של הלקוחה בחנות הייתה אבן דרך בחשיבה על בניית הקולקציה . העונה מושג ה joyful  הוביל את המעצבים שהעזו בצבעוניות מרעננת , בשילובי דפוסים וגזרות עכשווית. קולקציית הקיץ מורכבת  מקבוצות צבע דומיננטיות

קבוצת הBRIGHT
קולקציה בצבעוניות נועזת בשילוב צבעים נטרלים, מאגדת פרטים קלאסיים בצבעוניות נועזת לאישה המודרנית. חליפה 3 חלקים קלאסית לצד שמלה אלגנטית בפרינט פרחוני ירוק , טישרטים באיכות 100 % כותנת פימה , לצג פריטים עשויים מבד הסיר סקר בגוונים ירוק פוקסיה ולבן.

קבוצתBLACK &WHITE  
קולקציית נשית ואלגנטית הכוללת בתוכה את פרטי הmust have  למלתחה הנשית.
מינון מדויק של תחכום לצד נינוחות לא מתפשר.

לקראת החג יושקו שתי קבוצות צבע מרכזיות:
הקולקציה הראשונה היא ברוח חופשת הקיץ האיטלקי – שילובים של לבן ואדום לצד צבע תכלת ,מעניקים רכות ושלווה . פריטי ריזורט לצד קולקציית אקססוריז – כובעי קש, תיקים עשוים חוט רפייה , חגורות וקולקציית בגדי ים .
הקולקציה השנייה שתוצג לחג, היא קבוצה בצבעי הסגול צהוב – נאיביות ונשיות עדינה עם קרציה לטרנד הרטרו המתחדש .
הקבוצה מציעה פריטים עשויים מבד שיפון מודפס , חליפות קלאסיות מבד פשתן  ,שילוב פרינטים עדינים לצד פרטי COLOR BLOCK  בצבעים עזים של סגול וצהוב.

קולקציית הילדים
הקבוצה העיצובית FON עשויה כותנות אורגניות , בדים ממוחזרים וחומרים המיוצרים בתהליכים אקולוגיים ,צבעוניות טבעית בדים רכים במגע נעים , טטרות , בדי וופל וריבים .לצד חליפות הגן העונה הרחבנו את קולקציית הבייסיק  קולקציה המבוססת על צבעוניות עונתית ומאפשרת אופציות מיקס אנד מאץ בין חלקים עליונים לתחתונים במחירים אטרקטיביים. לצד הדגמים הקיימים בקולקציית הגינס – גזרת הסקיני והMOM  העונה חידשנו גזרות ושטיפות .גזרות רחוקות מהגוף כמו באגי ובלון תופסות את קדמת הבמה.

להשיג בחנויות קסטרו ובאתר לרכישה מכל מקום בעולם www.castro.com

אהבת? שתפי

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter

DossitGirl instagram

הרשמי לניוזלטר שלנו

לקבלת עדכונים שווים

DossitGirl instagram